افتتاح آزمایشگاه مرکزی به دست وزیر علوم تحقیقات و فناوری

 | تاریخ ارسال: 1395/9/16 | 

وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری با حضور در پردیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه خوارزمی در تهران، آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه را افتتاح و کلنگ احداث برج آموزشی دانشگاه خوارزمی را به زمین زد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمد فرهادی در این مراسم با بیان اینکه دانشگاه خوارزمی دارای سابقه‌ای 100 ساله می باشد ، اظهار داشت : این دانشگاه اولین موسسه آموزش عالی مدرن در ایران  است و می تواند  به نوعی نماد آموزش عالی کشور محسوب  شود.
وزیر علوم اظهار داشت : اوایل سال آینده همه دانشگاه های کشور با در نظر گرفتن شاخص‌هایی از جمله سابقه فعالیت دانشگاه، میزان رشد علمی، مقاطع تحصیلی موجود در دانشگاه، میزان فارغ‌التحصیلان، فعالیت های پژوهشی، ارتباطات بین‌المللی، رتبه‌بندی می‌شوند همچنین در طرح آمایش آموزش عالی  به بحث منطقه‌بندی و رتبه‌بندی تاکید شده است.
وی با تاکید بر این که دانشگاه خوارزمی در بین دانشگاه‌های جامع کشور دارای جایگاه خوبی است، افزود: به دلیل وجود استادان و تجربه و توان دانشگاه خوارزمی باید بیش از پیش به این دانشگاه توجه کرد و با این امکانات و توانایی ها احتمال حضور دانشگاه خوارزمی در جمع 10 دانشگاه برتر کشور وجود دارد.
دکتر فرهادی در ادامه با اشاره به افتتاح آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خوارزمی در تهران گفت: راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی اقدام خوب و لازمی است و تاکنون 120 آزمایشگاه مرکزی در مجموعه‌ کشور تکمیل شده و یا درحال تکمیل است که در حال حاضر تعدادی از این آزمایشگاه‌ها تکمیل شده و تعدادی دیگر نیز تکمیل خواهند شد.
وی افزود: با وجود شبکه‌ آزمایشگاهی علمی کشور (شاعا) ، اطلاعات تجهیزات آزمایشگاهی  دانشگاه ها در یک بانک اطلاعاتی وارد می شود  که در حال حاضر 10500 ابزار آزمایشگاهی در شبکه شاعا ثبت شده‌اند.
وی با اشاره به تعیین بودجه اختصاصی برای پژوهش در دانشگاه‌ها گفت:  در بودجه  سال آینده اعتبارات و امکانات پژوهش و توسعه کیفی آموزش و فناوری مطلوب است و جدا از بودجه رسمی دانشگاه‌ها ، در مجموع 7 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است  و ما تلاش داریم آن را از حالت متمرکز خارج و سهم هر دانشگاه را مشخص کنیم.
 
وزیر علوم در ادامه با تاکید بر این که تفاهم‌نامه‌هایی که توسط دانشگاه‌ها منعقد می‌شوند باید اجرایی شوند، گفت: توصیه‌ من به دانشگاه‌ها این است که از انعقاد تفاهم‌نامه‌ها به تعداد زیاد پرهیز کنند و به جای آن تا حدی که می‌توانند تفاهم‌نامه‌های موجود  را عملیاتی و اجرایی کنند.



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 4657 بار   |   دفعات چاپ: 434 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر